лого

ABSOPAC Unicode

Електронний каталог ЦНБ
Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна


...... на 01.07.2022 - 1 084 265 описів (1 584 710 примірників) ......

eng|rus|ukr

Якщо Ви не знайшли видання в електронному каталозі,
до ваших послуг є карткові каталоги та електронні архіви
eKhNUIR, eScriptorium та karazin.back2news.
Довідка FAQ
Електронна пошта ЦНБ
Центральна Наукова Бібліотека

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук
  • Розширений пошук
  • Повний каталог
  • Допомога

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Учебная литература:
    • За дисциплінами
    • За спеціальностями
    • По кафедрам

    • Список дисциплін

Личный кабинет :


Электронный каталог: Книги у рубриці:

Рубрики
--> кондитерське виробництво

Рубрика

Назва:
 
кондитерське виробництво  

Друк списку

Зв'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Notice sur les calefacteurs-Lemaire, brevetes en 1826, 1829 et 1830
Недоступно
 0 из 1
Книга
Lemare Pierre Alexandre
Notice sur les calefacteurs-Lemaire, brevetes en 1826, 1829 et 1830
Lemare, 1831 г.
ISBN відсутній


На полицю На полицю

Товарознавчі аспекти поліпшення споживних властивостей кексів з нетрадиційною сировиною
Доступно
 1 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковальчук, Христина Ігорівна
Товарознавчі аспекти поліпшення споживних властивостей кексів з нетрадиційною сировиною: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15
Б.в., 2014 г.
ISBN відсутній


Замовити Замовити

На полицю На полицю

Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре
Доступно
 1 из 1
Автореферат/Дисертація
Білецька, Яна Олександрівна
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15
Б.в., 2012 г.
ISBN відсутній


Замовити Замовити

На полицю На полицю